menurajz

Európában egyedülálló technológia
A Hargita Wood Kft. az Európai Unió területén egyedüliként rendelkezik egy teljesen egyedi elvek szerint működő, akár 65-70 % vízeltávolító képességű, nagyon széles alapanyag körben alkalmazható biomassza szárítóval és feldolgozó gépsorral. Feldolgozható alapanyagok: fa és mezőgazdasági lágyszárú, szeszipari törkölyök, gombakomposzt, baromfitrágya, kommunális szennyvíziszap stb.

Termékeink

csik

Többrétegű, balti borovi fenyőből gyártott, hossztoldott és toldás nélküli ablak- és ajtófrízek.

csik

Vállalkozásunk közvetlen kapcsolatokat épített ki több lettországi gyártóval. A termék alapanyaga az ún. "balti" borovi, mely szakemberek szerint minőségben megközelíti az egyik legjobb minőségűnek minősített "angarai" borovit.

A hossztoldott gyártása folyamán a göcsök kivágását követően a vastagsági és szélességi méretekre szabott lamellák (minimális hosszúság 200 mm) végeibe egymásba illeszkedő sűrű fogazást marnak, majd ragasztóval bevonva, nyomással egymáshoz sajtolják. A hosszában toldott és síkba gyalult három (esetleg több) lécet (lamellát) lapjukon ragasztóval bekenve, préselve egymáshoz sajtolják. Az így kapott termék minőségileg kifogástalan, a ragasztott rétegszerkezet meggátol bármilyen deformálódást. Az eddig átadott több százezer fm fríz esetében minőségi kifogás még nem merült fel!

Választék méret szerint:

72 x 86 x 6000 mm
48 x 115 x 6000 mm
72 x 115 x 6000 mm

Választék vágási mód szerint:

Radiális vagy frízes
Tangenciális vagy flóderos

Külön rendelésre tudunk szállítani hossztoldás nélküli minőséget is.
Szintén külön rendelésre vállaljuk csökkent minőségű frízek szállítását is. A középső lamellák ilyen esetben lehetnek kékültek, gyantásak vagy göcsösek. A fedő lamellák ezek esetében is hibátlanok. Általában festett szerkezetek esetén használatosak.

Csak kamionnyi mennyiség beszerzését és leszállítását vállaljuk a megrendelő telephelyén történő átadással. Egy-egy kamion rakománya 42-45 m3 (kb.7.100 fm), 8 db pakett van egy kamionon, zsugorfóliával borítva, gépi lerakodásra alkalmasan.

fríz

Számítási segédletként:
1 m3 72x86 méret= 161,5 m, 48x115 méret= 181 m, 72x115 méret= 120,77 m.

A közvetlen gyártói beszerzésből eredően kedvező árakat tudunk ajánlani. Azonban a gyakori művi árváltoztatás és a devizaárfolyamok változásai miatt szállítmányonkénti ármegállapodást szorgalmazunk.

fríz

előző oldalra oldal tetejére

kep
menurajz
© Hargita Wood Kft. 2008-2020AVM Matrica - egyedi pólók, fal- és autómatricák