menurajz

Európában egyedülálló technológia
A Hargita Wood Kft. az Európai Unió területén egyedüliként rendelkezik egy teljesen egyedi elvek szerint működő, akár 65-70 % vízeltávolító képességű, nagyon széles alapanyag körben alkalmazható biomassza szárítóval és feldolgozó gépsorral. Feldolgozható alapanyagok: fa és mezőgazdasági lágyszárú, szeszipari törkölyök, gombakomposzt, baromfitrágya, kommunális szennyvíziszap stb.

Termékeink

csik

Fenyő fűrészáru

csik

Az évek folyamán sokszereplős üzleti kapcsolatrendszerünk alakult ki a környező országokban működő fűrészüzemekkel illetve nagykereskedőkkel.

Működésünk kezdeti éveiben 1200-1500 m3/év mennyiségű fűrészárut importáltunk és értékesítettünk szélezetlen és szélezett kivitelben, ún. gatterfriss, építő minőségben, az építészetben szokásos méretekben. A belföldi kereslet csökkenésével forgalmunkban a fenyő fűrészáru részaránya csökkent.

fenyő

A legkisebb mennyiség 1 kamion (32-35 m3), melynek teljesítését a megrendelő telephelyén történő átadással vállaljuk.
Rendelkezünk fenyő rönk beszerzési lehetőséggel is. Ez a tevékenységünk eseti.

fenyő

Jelenleg megrendelésre EUR rakodólap gyártásához fenyőből készült szabvány méretű elemeket szerzünk be.
Elvileg és gyakorlatilag is van lehetőségünk egyedi megállapodás alapján különleges fajtájú és különösen jó minőségű fenyő fűrészáru és fenyő termékek (lambéria, hajópadló, profillécek stb.) beszerzésére Oroszországból.
Nagyobb mennyiséget jelentő illetve hosszabb időtartamra szóló megrendelés létrejöttében kialakult kapcsolatainkat felhasználva mindenkor érdekeltek vagyunk.

fenyő

előző oldalra oldal tetejére

kep
menurajz
© Hargita Wood Kft. 2008-2020AVM Matrica - egyedi pólók, fal- és autómatricák