menurajz

Európában egyedülálló technológia
A Hargita Wood Kft. az Európai Unió területén egyedüliként rendelkezik egy teljesen egyedi elvek szerint működő, akár 65-70 % vízeltávolító képességű, nagyon széles alapanyag körben alkalmazható biomassza szárítóval és feldolgozó gépsorral. Feldolgozható alapanyagok: fa és mezőgazdasági lágyszárú, szeszipari törkölyök, gombakomposzt, baromfitrágya, kommunális szennyvíziszap stb.

KeletExpo

A 2009. június 4-7. között Nyíregyházán megrendezett KeletExpo kiemelt figyelmet szentelt Ukrajnára, illetve a két ország közötti kapcsolatokra. Erre a kiállításra kapott felkérést a CserkassziElevatorMas illetve magyarországi képviselőjeként a Hargita Wood Kft.

Hazájában az ukrán cég igazgatója, Igor Odokienko úr jelentős tisztségviselője a helyi Kereskedelmi és Iparkamarának is. Ez, és a cégeink között már két éve kialakult együttműködés indokolta azt, hogy a Kievi Magyar Nagykövetség külgazdasági szakdiplomatája, Berki Tamás úr kiemelt figyelmet szentelt standunknak és tevékenységünknek.

A kiállítás nem szakkiállítás volt. Ennek ellenére jelentős érdeklődést váltottak ki a csigás brikettáló prés által különböző alapanyagokból (szalma, nád, kukorica csutka, szőlőmag, korpa, fa, fénymag rostaalj) kiállított brikett minták. Néhány látogató komolyabb érdeklődést mutatott a készülő brikettáló gyártósorunk iránt.

előző oldalra oldal tetejére

kep
menurajz
© Hargita Wood Kft. 2008-2020AVM Matrica - egyedi pólók, fal- és autómatricák