menurajz

Európában egyedülálló technológia
A Hargita Wood Kft. az Európai Unió területén egyedüliként rendelkezik egy teljesen egyedi elvek szerint működő, akár 65-70 % vízeltávolító képességű, nagyon széles alapanyag körben alkalmazható biomassza szárítóval és feldolgozó gépsorral. Feldolgozható alapanyagok: fa és mezőgazdasági lágyszárú, szeszipari törkölyök, gombakomposzt, baromfitrágya, kommunális szennyvíziszap stb.

Gépár megjelölés
Az utóbbi másfél hét folyamán jelentős forint árfolyam esés következett be a különböző, de a bennünket különösen érintő két devizanem, az EUR és az USD viszonylatában.

Egyidejűleg egy naptári napon belül akár tíz forintot is meghaladó "fel-le" árfolyam mozgás is többször megtörtént. Pénzügyi szakemberek szerint ez az állapot jelentősebb ideig fennállhat még.

A gépet importáljuk, a vételár kiegyenlítése a gyártó felé USD-ben történik. Ebből adódóan a gép eladási árának forintban történő rögzítése és közlése a továbbiakban lehetetlenné válik, kénytelenek vagyunk a továbbiakban USD-ben meghatározni.

Bár megjelent a présgép továbbfejlesztett változata (ld. az erről szóló tájékoztatást), a gép árát nem kívánjuk emelni. Bázisként az EnerGoExpo (szept. 23-25.) kiállítás idején érvényes árat (nettó 6.200.000 Ft) és az MNB hivatalos USD forint árfolyam (163,41-163,94) alapján a gép értékesítési árát nettó 32000 USD-ben vagy a vásárlók vételár átutalásuk napján érvényes MNB deviza USD/Ft árfolyamon számított forint árfolyamon határozzuk meg.

előző oldalra oldal tetejére

kep
menurajz
© Hargita Wood Kft. 2008-2020AVM Matrica - egyedi pólók, fal- és autómatricák